Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
40 berichten.
Sami Sami uit Alkmaar heeft geschreven op augustus 28, 2020 om 3:00 pm
Beste Rob, Vandaag heb ik mijn eind exaam fase 3 gehaald. Ik wil jou heelveel bedenken voor jou manier om het lesgeven in de klas of via videocal. Het was echt leuk tijd om jou te mogen zien en vooral van jou te leren als docent ….jij bent uniek en appart. Ik heb veel waardering voor jou als docent en jou open persoonlijkheid. Ik had geluk dat jij mij docent was en jij mij de kans had gegeven om jou te leren kennen als docent en ook als mens….jij bent een prima docent en een geweldige mens….dank je Rob
Fadi sofya Fadi sofya uit Stein lb heeft geschreven op juli 31, 2020 om 9:40 pm
Beste Rob Vandaag heb ik fase 2 succesvol afgerond binnen 2 maanden Ik wil u bedanken voor uw geduld en hulp bij antwoord van mijn vele vragen ๐Ÿ˜ Een ding weet ik zeker. Ik had nooit fase 2 kunnen halen zonder u begeleiding. Gr fadi
Jeroen van der Burgt Jeroen van der Burgt uit Bladel heeft geschreven op juli 14, 2020 om 6:15 pm
Theorie hulp gehad van Rob voor zowel 1A als 2A&B. Kom zelf uit een andere instructie tak. Rob heeft hierbij super fijn geholpen om de vertaalslag te maken naar WRM. Rob is erg betrokken bij de cursist, en past zich naadloos aan op de gewenste begeleiding. Erg fijn dat op alle momenten vragen via een appje gesteld konden worden en daarop altijd snel een duidelijk antwoord komt. Erg prettige manier van werken voor mij! Super bedankt voor je hulp Rob!!
Fathi Fathi uit Gouda heeft geschreven op juli 8, 2020 om 11:20 am
Beste Rob Heel erg bedankt voor alles , was een leuke tijd met jouw ik heb heel veel van je geleerd. Nogmaals reuze bedankt . STUUR TALENT
Renรฉ Engels Renรฉ Engels uit Oude Pekela heeft geschreven op februari 21, 2020 om 1:08 pm
Rob ontzettend bedankt voor je begeleiding en je geduld tijdens de lessen . De didactische werk vormen waren voor mij het lastigst en dat resulteerde dan ook in het lang onderweg zijn tijdens de opleiding . Echter heb jij tegen me gezegd niet stoppen gewoon door gaan, je kunt het en je hebt het in je . En dat is nu dan ook gebleken gister middag geslaagd .
Sanae Sanae uit Hoorn heeft geschreven op januari 27, 2020 om 9:32 pm
Hallo Rob, Vandaag geslaagd voor mijn laatste examen didactiek, mede mogelijk gemaakt door de fijne en duidelijke lessen van jou! De manier van uitleggen en het overbrengen van de stof heeft veel indruk op mij gemaakt en dat is ook te zien aan 2 maal in 1 keer geslaagd voor de beide examens! Daarnaast kon ik ook altijd terecht via whatsapp bij je met alle nodige vragen, dit heeft ontzettend veel vertrouwen gebracht. Ontzettend bedankt voor de toplessen en de hulp! Je bent een top leraar!
Mirjam Mirjam uit Huijbergen heeft geschreven op oktober 8, 2019 om 6:02 pm
Hi Rob, Vandaag heb ik mijn examens didactiek succesvol afgerond wat inhoudt dat ik niet meer aanwezig zal zijn bij je lessen! Ik wil je bedanken voor de gezellige lessen, je hulp en geduld bij het beantwoorden van al mijn vragen (ongeacht het tijdstip) en je steun door mij veel vertrouwen te geven! Lieve Rob, blijf zo doorgaan met lesgeven en het ga je goed!
Henk-Jan Henk-Jan uit Ede heeft geschreven op oktober 8, 2019 om 3:37 pm
Hallo Rob, in mijn opleiding tot ogs+ docent heb ik bij jou de theorie van de wrm gedaan. Jouw gedrevenheid en enthousiasme waardeer ik enorm, samen met je uitgebreide kennis en plezierige manier van lesgeven hebben we in 5 maanden onze wrm-papieren kunnen halen. Dat was zonder jou niet gelukt!
Edwin Edwin uit Strijbeek heeft geschreven op september 30, 2019 om 4:32 pm
Dag Rob, wat mij is opgevallen is dat je tijdens mijn cursus voorbereidingen altijd bereidwilligheid was om mij op welk moment van de dag dan ook – als ik aan het studeren was – te ondersteunen met het beantwoorden van mijn vragen. Dat was een ZEER prettige ervaring, en dat heeft ervoor gezorgd dat ik met vlak en wimpel geslaagd ben. Ik hoop nog vaker met je te maken te krijgen! Je bent een fantatische man met veeeeeeel energie! Houden zo!
Pascal Endstra Pascal Endstra uit Barneveld heeft geschreven op september 7, 2019 om 7:04 pm
Begin 2018 ben ik samen met mijn collega gestart aan de opleiding rij-technisch docent voor onze veiligheidsregio. Wat inhoud dat wij opgeleid zijn tot instructeur voor onze afdeling ambulance zorg. Hier geven we lessen en bijscholingen aan bestuurders van voorrangsvoertuigen. Het eerste deel van de opleiding bestond uit het behalen van onze bevoegdheid tot WRM instructeur en Rob gaf ons hiervoor de lessen van het theorie gedeelte. Rob is erg enthousiast, flexibel en doet zijn werk duidelijk met heel veel plezier. Rob bezit veel kennis en laat zien dat hij op zowel werkinhoudelijk als sociaal vlak midden in het leven staat. Ik kijk met veel plezier terug op dit deel van de opleiding. Rob ik vind het gaaf om te zien dat een man als jij, die al lang van zijn pensioen mag genieten, nog voor zichzelf begint. Gewoon omdat je het leuk vind om dit te doen. Ik wens je heel veel succes en nog meer plezier in het uitvoeren van je werk en zal het leuk vinden elkaar nog eens te ontmoeten in het werkveld, wie weet. Succes, Pascal Endstra
Jan Metten Jan Metten uit Beverwijk heeft geschreven op juli 14, 2019 om 9:36 am
Tijdens mijn opleiding voor rijinstructeur heb ik Rob leren kennen als een zeer fijn mens, die heel veel kennis bezit zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak. Door zijn enthousiasme zijn de lessen nooit saai. Bij Rob weet je zeker dat je snel de juiste kennis tot je krijgt om het diploma te halen.
Elske Elske heeft geschreven op juli 10, 2019 om 4:35 pm
In April ben ik begonnen met de opleiding tot rijinstructeur. Halverwege Fase 1 heeft Rob de theorielessen in Zwolle overgenomen van zijn collega. Rob maakt het op een leuke manier mogelijk om in een korte tijd de grote berg aan leerstof door te nemen. Dit altijd met veel humor en ook geduld voor de cursisten. De lessen waren zeer geslaagd en ik heb de theorie examens in een keer gehaald. Bedankt Rob!
Farida Amazyan Farida Amazyan uit Hilversum heeft geschreven op juli 7, 2019 om 8:27 pm
Allereerst complimenten voor de mooie website! Inmiddels ben ik al 2 jaar aan het werk als rij instructrice. De lessen van Rob waren altijd leerzaam. Er was altijd tijd voor extra begeleiding en uitleg. Iemand met veel kennis en ervaring, dat merk je meteen. Ook was er veel humor tijdens het lesgeven, dat maakte het makkelijker om alles op te slaan. En als het moest kon bij ook bloedserieus zijn. Ik vond het bijna jammer dat de lessen erop zaten en nog mis ik het soms! Nog steeds hoor ik Rob af en toe in mn achterhoofd tijdens het lesgeven ๐Ÿ˜… Toptijd gehad ieder geval ๐Ÿ‘
Richard de Haan Richard de Haan uit Ridderkerk heeft geschreven op juli 7, 2019 om 3:07 pm
6 jaar gelden les gehad van Rob. Nog steeds profijt van! Mede dankzij Rob al meer dan 5 jaar een goedlopende rijschool met 2 medewerkers. Ook na de lessen nog regelmatig contact gehad wanneer ik met vragen zat. Een bak aan ervaring en een juiste kijk op het vak rijinstructie, de manier van lesstof overbrengen is op zich al een demonstratie, dit kan gelijk in je eigen lessen verwerken.
Abbas Abbas uit Lelystad heeft geschreven op juli 7, 2019 om 9:32 am
Rob is een fijne docent waarbij de lessen nooit saai worden. Ook is hij heel erg betrokken en vraagt al zโ€™n leerlingen na afloop altijd hoe het examen is gegaan. Hij doet zโ€™n werk met plezier en dat merk je in alle lessen, kortom een aanrader!
Hans Lub Hans Lub uit Enkhuizen heeft geschreven op juli 6, 2019 om 11:28 am
Kruid uw les met humor. Zeg, had je die tank van rechts gezien? Welke tank zei de leerling? Oh, die tank die je zojuist heeft platgereden!!! De lessen van van Poppel (geen familie van de bekende wielrenner JeanPaul van Poppel overigens) zijn persoonlijk, comfortabel en uitdagend, examentraining 2.0! Modern onderwijs in de jungle van Nederlandse verkeersregels en dito weggebruikers. Onderdelen didactiek en wet en regelgeving zijn taai als je al lang de 18jarige leeftijd bent gepasseerd maar Rob van Poppel zorgt voor een uitstekende ondersteuning met raad en daad vanuit zijn personal mancave!
Rijschool Marcel van Dijk Rijschool Marcel van Dijk uit Vlaardingen heeft geschreven op juli 6, 2019 om 10:07 am
Beste Rob. Ik heb met veel plezier bij jou alle theorie lessen gevolgd. Hierdoor was ik binnen 6 maanden klaar met de opleiding en heb ik alles in 1x gehaald. Nogmaals veel dank hier voor. Telkens als ik langs het gebouw rij met de opleiding moet ik aan de leuke tijd met mooie discussies denken. Dit kwam mede doordat ik al ruim 1.8 miljoen kilometers had gereden en de praktijk iets anders is dan de theorie. Rob, veel succes! Groeten, Marcel van Dijk
Robert van Olpheh Robert van Olpheh uit Wolvega heeft geschreven op juli 6, 2019 om 9:17 am
Ik heb van Rob theorielessen gehad voor mijn WRM bevoegdheid. Ik heb daar zeer goede herinneringen aan. Zeer deskundig, veel humor en dankzij Rob heb ik de basis kunnen leggen voor mijn WRM bevoegdheid.
Joan Joan uit Heerhugowaard heeft geschreven op juni 9, 2019 om 4:33 pm
Mooie website, Rob. De passie voor je vak en je geliefde eiland straalt ervan af!
Linda Linda uit Hoogvliet heeft geschreven op juni 9, 2019 om 11:32 am
Wat een prachtige website. Ik weet uit ervaring hoe jij met je werk bezig bent en weet zeker dat de mensen die les bij je hebben gehad of krijgen, veel lof hebben over jouw lesgeven.